راه حل های برخی،مشابه «پذیرش قطعنامه» است


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



سخنگوی جبهه پایداری گفت: برخی راه هایی که برای برون رفت از وضعیت فعلی مطرح می کنند، مشابه پذیرش قطعنامه است.

 

کامران باقری لنکرانی در همایش جبهه پایداری با اشاره به وظایف قوا اظهارداشت:وظیفه قوای سه گانه این است که با هدف قرار دادن مشکلات،همه ظرفیت های کشور به کار گیرند اما متأسفانه در این ایام در هر سه قوه شاهد حرکت هایی بودیم که با روندی که موردتأکید رهبری و انتظار ایشان بود فاصله و زاویه داشته است.

برخی دنبال خوراندن جام زهر به رهبری هستند

لنکرانی که در سخنانش گفت برخی با دمیدن بر مشکلات تلاش می کنند«جام زهر»به رهبری بخورانند،در حاشیه این نشست در پاسخ به خبرآنلاین درباره اینکه منظورش از کسانی که به دنبال این اقدام هستند،چه گروهی است،گفت:«متاسفانه در این زمینه می بینیم که یک همراهی میان گروه هایی که به ظاهر با یکدیگر متعارضند و گاهی با یکدیگر دعوا می کنند دیده می شود و می بینیم مصلحت سازی دروغین برای انقلاب وجود دارد.»

سخنگوی جبهه پایداری افزود:خیلی ها وقتی از آنها می پرسند که راه برون رفت از مشکلات فعلی را چه می دانید راه هایی نشان می دهند که راه های مشابه پذیرش قطعنامه ۵۹۸ است و این منحصر به یک نحله هم نیست و حتی نحله های به ظاهر متعارض هم همین کار را می کنند که این راه باطلی است و انشاالله چنین اتفاقاتی نخواهد افتاد.

«جام زهر»اصطلاحی است که بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی امام خمینی در ادبیات سیاسی ایران وارد شد.حضرت امام(ره) در ۲۹ تیر ۱۳۶۷ در پیامی به مناسبت سالگرد کشتار خونین مکه،تصریح کردند:«…و اما در مورد قبول قطعنامه که حقیقتاً مسئله بسیار تلخ و ناگواری برای همه و خصوصاً برای من بود،این است که من تا چند روز قبل معتقد به همان شیوه دفاع و مواضع اعلام شده در جنگ بودم و مصلحت نظام و کشور و انقلاب را در اجرای آن می دیدم؛ولی به واسطه حوادث و عواملی که از ذکر آن فعلًا خودداری میکنم،و به امید خداوند در آینده روشن خواهد شد و با توجه به نظر تمامی کارشناسان سیاسی و نظامی سطح بالای کشور،که من به تعهد و دلسوزی و صداقت آنان اعتماد دارم،با قبول قطعنامه و آتش بس موافقت نمودم... خوشا به حال شما زنان و مردان!خوشا به حال جانبازان و اسرا و مفقودین و خانواده های معظم شهدا! و بدا به حال من که هنوز مانده ام و جام زهرآلود قبول قطعنامه را سر کشیده ام،و در برابر عظمت و فداکاری این ملت بزرگ احساس شرمساری می کنم.»

در باره نامزد جبهه پایداری هنوز به جمع بندی نرسیدیم

باقری لنکرانی در حاشیه این نشست در پاسخ به خبرآنلاین درباره نامزد این جریان برای انتخابات ریاست جمهوری،گفت:هنوز به جمع بندی نهایی نرسیدیم و در زمان مقتضی آن را اعلام می کنیم.

سرنوشت شعار انتخاباتی

وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگر خبرآنلاین درباره شعار جبهه پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری،اظهار داشت:«به وقتش شعار ما برای انتخابات ریاست جمهوری مشخص خواهد شد.»

نگرانیم از برخی کاندیداهای انتخابات سوء استفاده شود

درحالی که پیش ازاین آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری امکان تفاهم با دولت درخصوص کاندیدای مشترک را رد نکرده بود،سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به این سوال که آیا کاندیدای جبهه پایداری و دولت یکی خواهد بود؟ گفت:جبهه پایداری در انتخاب کاندیدا ضمن اینکه شاخص های ایجابی دارد شاخص های سلبی هم دارد.یکی از مهمترین شاخص های سلبی جبهه پایداری این است که افرادی را که انتخاب می کند در شرایطی باشند که نتوانند مورد سو استفاده جریان فتنه و انحراف قرار گیرند.طبیعتا برخی از کاندیداهایی که در فضای فعلی در عرصه حضور یافتند این نگرانی در موردشان وجود دارد که متأسفانه مورد سوء استفاده ابزاری جریان هایی که با انقلاب اسلامی زاویه دارند اعم از فتنه و انحراف قرار بگیرند و به همین دلیل جبهه پایداری چنین کاندیداهایی را مورد توجه قرار نمی دهد.

باقری لنکرانی در خصوص احتمال کاندیداتوری مهدی چمران در انتخابات ریاست جمهوری از سوی جبهه پایداری نیز گفت: ایشان در لیست ابتدایی جبهه پایداری بودند اما در بررسی های نهایی جزو کاندیداها قرار نگرفتند.

وی در پاسخ به این سوال که اگر شاخص هایی که رهبر انقلاب اسلامی مطرح می کنند با یکی از کاندیداهای جبهه متحد اصولگریان مرتبط باشد آیا از این کاندیدا حمایت می کنید گفت: ما در حال حاضر که کاندیداها را بررسی می کنیم اینگونه نبوده که الزاماً همه عضو جبهه پایداری باشند و از حدود ۷۰ نفری که بررسی کرده ایم تنها ۵ یا ۶ نفر عضو جبهه پایداری بوده اند.

به مبانی مدیریتی اعضای ۲+۱ نقد جدی داریم

سخنگوی جبهه پایداری همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا اعضای ائتلاف سه گانه به عنوان کاندیداهای جبهه پایداری بررسی شده اند؟ گفت: یکی از اشکالات اساسی ما به ۱+۲ این است که به برخی مبانی مدیریتی اعضای این ائتلاف نقد جدی داریم و معتقدیم که آن مبانی نمی تواند ملاک عمل باشد.

وی ادامه داد: اشکال دیگر ما به این ائتلاف این است که ائتلاف باید یک محور داشته باشد اما ما متوجه این محور در ۲+۱ نمی شویم.

سخنگوی جبهه پایداری در ادامه درباره اینکه گفته می شود گزینه نهایی این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری شما هستید؟ گفت: هنوز جبهه پایداری گزینه نهایی خود را برای انتخابات قطعی نکرده و انشاءالله به موقع نظر خود را در این باره اعلام خواهد کرد.

لنکرانی همچنین با بیان اینکه ما ائتلافی که محور آن سهم خواهی در کابینه باشد را قبول نداریم،افزود: سهم خواهی هیچ سنخیتی با دیدگاه ما در جبهه پایداری ندارد.




:: موضوعات مرتبط: متفرقه , ,
:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
ن : Bahram
ت : جمعه 27 بهمن 1391
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان Harmonic... و آدرس bahram3.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com